Kulunvalvonta

Kulunvalvonta ja elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

Nopeutta ja joustavuutta lukitukseen

Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille elektromekaanisen lukitusjärjestelmän, jossa mekaaninen turvallisuus yhdistyy elektroniikan joustavuuteen. Myönnämme Kaba-lukitusjärjestelmän mekaanisille sylintereille 12 vuoden takuun sekä 3 vuoden ilmaisen huoltosopimuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Kulunvalvonta kuuluu myös yrityksemme ydinpalveluihin. Teemme tarpeisiisi räätälöidyt kulunvalvontasuunnitelmat sekä asennamme tarvittavat järjestelmät ammattitaitoisesti paikoilleen.

Kaba Elolegic

Kaba Elolegic on huippuälykäs elektromekaaninen lukitusjärjestelmä kerrostaloyhtiöille ja yrityksille, jotka vaativat nopeutta ja joustavuutta avain- ja lukitushallinnassa.


Kaba Elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadonneiden avainten ohjelmointi ja kuittaaminen pois käytöstä tapahtuu suoraan ovella, paikan päällä. Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla avaimet voidaan jakaa yksilöllisesti eri sylintereille – jokainen avain on erilainen.


E-yksikkö - Elolegicin aivot

E-yksikkö ohjaa Kaba Elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa ne tiedot, jotka lähetetään avaimesta sylinterin kautta. Jos e-yksikkö hyväksyy avaimen, lähetetään signaali, joka vapauttaa sylinterin estomekanismin.


E-yksikköä on saatavana kolmena eri versiona:

  • N-line (valtuutus ilman mahdollisuutta aikaohjaukseen)
  • T-line (mahdollisuus aikaohjaukseen ja tapahtumaloki)
  • U-line (täydet T-linen toiminnot ja siirrettävät toiminnot

Ohjelmointiyksikkö tekee helpoksi ohjelmoinnin ja kadonneiden avainten kuittaamisen käytöstä. Kaba Elolegic Manager -ohjelmisto takaa yhdessä ohjelmointiyksikön kanssa parhaan mahdollisen järjestelmän hallinnan, suuret ajansäästöt sekä erinomaisen joustavuuden.


Jos jokin avain sattuu katoamaan, se voidaan poistaa järjestelmästä nopeasti ja helposti sekä korvata siirrettävillä toiminnoilla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadotettu. Kun avain asetetaan sylinteriin, siirtyvät tiedot siitä e-yksikköön. Samalla kadotetun avaimen voimassaolo lakkaa ja uusi alkaa toimia. Ohjelmointia ei tarvitse tällöin välttämättä suorittaa ohjelmointiyksiköllä.

Kaba elolegic

C-lever

C-lever sisältyy Kaban Elolegic-perheeseen, joka on itsenäisesti toimiva elektromekaaninen lukitusjärjestelmä. Sen avulla vältytään monimutkaisilta kaapeliasennuksilta. C-leverin toiminta perustuu Legic ® RFID -älykorttitekniikkaan, joka puolestaan pohjautuu kosketuksetonta tiedonsiirtoa tukevaan elektroniikkasiruun.


Sopii useisiin eri ympäristöihin

C-leverin käyttömahdollisuudet ovat laajat, mutta se sopii parhaiten julkisiin tiloihin. C-lever on kehitetty ympäristöihin, joissa käyttäjiä on paljon ja joissa asetetaan suuret vaatimukset turvallisuudelle tinkimättä kuitenkaan samalla henkilökohtaisesta liikkumavapaudesta. Konttorit ja julkiset tilat ovat esimerkkejä paikoista, joissa C-lever tarjoaa suuria etuja ja joissa se pystyy hoitamaan sekä turvallisuuden että vapauden monimutkaisen yhdistelmän.


Sinulle näytetään vihreää valoa

Kaba Elolegic C-lever -antenni lukee kosketuksetta legicmedian (esim. avaimen tai kortin). Kun legicmediasi on hyväksytty, antennin ilmaisimeen syttyy vihreä valo ja paine aktivoituu. Ellet ole saanut valtuutusta, sinulle näytetään punaista valoa eikä ovi avaudu.


C-leverin elektroniikka saa käyttövoimansa kahdesta litiumparistosta. Mikäli jokin avain katoaa, se voidaan nopeasti ja helposti poistaa järjestelmästä sekä korvata siirtotoimintojen avulla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadonnut. Kun avain asetetaan sylinteriin, sen tiedot siirtyvät sylinteriin. Kadonnut avain poistetaan järjestelmästä, ja tilalle tulee uusi avain. Mitään ohjelmointia ei tarvitse suorittaa uudelleen ohjelmointiyksiköllä.


Kerromme mielellämme lisää kulunvalvonnasta ja elektromekaanisista lukitusjärjestelmistä. Tutustu myös muihin tuotteisiimme!

C-lever