Kaba-lukot

Korkealaatuiset Kaba-lukot

Markkinoiden turvallisimmat lukitusjärjestelmät meiltä

Kaba-valtuutettuna lukkoliikkeenä tarjoamme sveitsiläisen Kaban korkeatasoisia lukitusratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Kaba experT lukitsee kotisi ja yrityksesi turvallisesti, mukavasti ja edullisesti. Toimialuettamme on Helsinki, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä ja Hyvinkää. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tarjoamme nyt Kaba experT -tuotteille 12 vuoden takuun.

Kaba-lukko

Käyttäjäystävällinen avain

Erityisen muotonsa ansiosta Kaba-avain on erittäin käyttäjäystävällinen. Sylinteriä ja taskua kuluttavien terävien reunojen sijaan Kaba-avaimessa on tarkkuusjyrsityt reunat. Tämän erikoistekniikan ansiosta avain kulkee pehmeästi ja mukavasti sylinterissä. Avaimen ja sylinterin patentti on voimassa vuoteen 2021 asti.


Käännettävä avain

Koska Kaba-avaimen molemmat reunat ovat täysin identtiset, sen voi asettaa sylinteriin kummin päin tahansa. Tämän ansiosta avaimen elinikä kaksinkertaistuu verrattuna siihen, että vain avaimen toinen reuna kuluu joka kerta sylinteriä avattaessa tai lukittaessa.


Avainten turvallinen käsittely

Kaba experT -avain on juridistesti suojattu patentin avulla. Avaimia saa tilata vain asiakkaan valitsemalta Kaban valtuuttamalta lukkosepältä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan asiakkaan näyttäessä:

  • Tilauslomakkeen
  • Henkilökortin
  • Tunnistekortin

Gege pExtra

Ainutlaatuinen sarjoitustekniikka, lukkoa vaihtamatta!


Ainutlaatuinen patentoitu avainprofiili

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Tehdasvalmisteiset Gege pExtra -avaimet on valmistettu vakiona erityisellä tarkkuusjyrsinnällä (Flat-delning), joka poistaa perinteisen sahalaitaisen avaimen terävät reunat, jotka kuluttavat sylinteriä ja repivät taskuja. Tarkkuusjyrsinnän ansiosta avain kulkee mukavasti ja pehmeästi sylinterissä, ja se pidentää sekä avaimen että sylinterin käyttöikää.


Avaimen ainutlaatuista Gege pExtra -profiilia ei voida kopioida markkinoilla tällä hetkellä käytössä olevilla avainkoneilla. Avaimen ja sylinterin patentti ulottuu vuoteen 2022 ja avainprofiilin mallisuoja vuoteen 2030 asti.

Uudet avaimet ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa

Flex-toiminnolla varustettu Gege pExtra -järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia avaimia esim. asuntosi ulko-oveen ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa. Tilaat yksinkertaisesti lisää avaimia Gege-jälleenmyyjältäsi, ja heti kun olet alkanut käyttää uusia avaimia, lakkaavat vanhat toimimasta. Tämän ansiosta kustannuksesi vähintään puolittuvat.

Turvallinen avainten käsittely

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Avaimia saa valmistaa ainoastaan asiakkaan valitsema Gege-valtuutettu lukkoseppä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan ainoastaan sille, jolla on seuraavat asiakirjat:

  • Tilauslomake
  • Henkilökortti
  • Tunnistekortti

Omakotirakentajalle 12 vuoden takuu

Rakennatko omakotitaloa? Jätä lukituksen suunnittelu ja toteutus meidän tehtäväksemme.

Suunnittelemme Kaba-lukituksen veloituksetta, yksilölliset tarpeet huomioiden. Toteutamme lukitusratkaisut edullisesti ja sinulle sopivana ajankohtana. Tulemme mielellämme rakennuksellesi kertomaan lisää. Pyydä tarjous!

Meiltä saat myös laadukkaat Dorma-lukot.