Kaba lukot p1050684.jpg

                                           

KABA EXPERTIN TAKUU NYT 12 VUOTTA. 

Kaba ExperT lukitsee kotisi ja yrityksesi turvallisesti, mukavasti ja edullisesti.

 

key.jpeg

Kaba-avain - Käyttäjäystävällinen ja käännettävä

Kaba-avain on erityisen muotonsa ansiosta erittäin käyttäjäystävällinen.Sylinteriä ja taskua kuluttavien terävien reunojen sijaan on Kaba-avaimessa tarkkuusjyrsityt reunat. Tämän erikoistekniikan ansiosta avain kulkee pehmeästi ja mukavasti sylinterissä. Avaimen ja sylinterin patentti on voimassa vuoteen 2021 asti.

Käännettävä avain
Koska Kaba-avaimen molemmat reunat ovat täysin identtiset, voi sen asettaa sylinteriin kummin päin tahansa. Tämä merkitsee, että avaimen elinikä kaksinkertaistuu verrattuna siihen, että vain avaimen toinen reuna kuluu joka kerta sylinteriä avattaessa tai lukittaessa. cyl_nkl_m_pil_gif.gif

Avainten turvallinen käsittely

Kaba experT -avain on juridistesti suojattu patentin avulla. Avaimia saa tilata vain asiakkaan valitsemalta Kaban valtuuttamalta lukkosepältä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan asiakkaan näyttäessä:
- Tilauslomakkeen
- Henkilökortin
- Tunnistekortinexpert-hantering_gif.gif

 


 

 

 

 

 


 Gege pExtra         Ainutlaatuinen sarjoitus tekniikka, lukkoa vaihtamatta!

 

Ainutlaatuinen patentoitu avainprofiili 


Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Tehdasvalmisteiset Gege pExtra -avaimet on vakiona valmistettu erityisellä tarkkuusjyrsinnällä (Flat-delning), joka poistaa perinteisen "sahalaitaisen" avaimen terävät reunat, jotka kuluttavat sylinteriä ja repivät taskuja. Tarkkuusjyrsinnän ansiosta avain kulkee mukavasti ja pehmeästi sylinterissä, ja se pidentää sekä avaimen että sylinterin käyttöikää.
Avaimen ainutlaatuista Gege pExtra -profiilia ei voida kopioida markkinoilla tällä hetkellä käytössä olevilla avainkoneilla. Avaimen ja sylinterin patentti ulottuu vuoteen 2022 ja avainprofiilin mallisuoja vuoteen 2030 asti. 

 

 

Gege-pExtra-nkl-Flat

Gege-pExtra-Flex

Uudet avaimet ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa 


Flex-toiminnolla varustettu Gege pExtra -järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden saada uusia avaimia esim. asuntosi ulko-oveen ilman, että lukkoa tarvitsee vaihtaa. Tilaat yksinkertaisesti lisää avaimia Gege-jälleenmyyjältäsi, ja heti kun olet alkanut käyttää uusia avaimia, lakkaavat vanhat toimimasta. Tämä merkitsee, että kustannuksesi vähintään puolittuvat.

Turvallinen avainten käsittely

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla. Avaimia saa valmistaa ainoastaan asiakkaan valitsema Gege-valtuutettu lukkoseppä. Jokainen avain rekisteröidään ja luovutetaan ainoastaan sille, jolla on seuraavat asiakirjat:
- Tilauslomake
- Henkilökortti
- Tunnistekortti pExtra-nklhantering