Taloyhtiöille/Yrityksille

  Kaba lukitusjärjestelmissä takuu 12v mekaanisissa sylintereissä. 3v ilmainen huolto sopimus.


 

Kaba elolegic

elolegic2.png

Huippu älykäs elektromekaaninen lukitusjärjestelmä kerrostalo yhtiöille ja yrityksille, jotka vaativat nopeutta ja joustavuutta avain- ja lukitushallinnassa.

Kaba elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadonneiden avainten ohjelmointi ja kuittaaminen pois käytöstä tapahtuu paikalla suoraan ovella. Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille - jokainen avain on erilainen. 

E-yksikkö - elolegicin aivot
E-yksikkö ohjaa Kaba elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa ne tiedot, jotka lähetetään avaimesta sylinterin kautta. Jos e-yksikkö hyväksyy avaimen, lähetetään signaali , joka vapauttaa sylinterin estomekanismin. 

E-yksikköä on saatavana kolmena eri versiona:
N-line (valtuutus ilman mahdollisuutta aikaohjaukseen)
T-line (mahdollisuus aikaohjaukseen ja tapahtumaloki)
U-line (täydet T-linen toiminnot ja siirrettävät toiminnot 

Ohjelmointiyksikkö tekee helpoksi ohjelmoinnin ja kadonneiden avainten kuittaamisen käytöstä. Kaba elolegic manager -ohjelmisto takaa yhdessä  ohjelmointiyksikön kanssa parhaan mahdollisen järjestelmän hallinnan, suuret ajansäästöt  ja erinomaisen joustavuuden. 

Jos jokin avain sattuu katoamaan, se voidaan nopeasti ja helposti poistaa järjestelmästä ja korvata siirrettävillä toiminnoilla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadotettu. Kun avain asetetaan sylinteriin siirtyvät tiedot siitä e-yksikköön, ja kadotettu avain lakkaa olemasta voimassa sekä uusi alkaa toimia. Ohjelmointia ei tarvitse tällöin suorittaa välttämättä suorittaa ohjelmointiyksiköllä


C-lever 

C-lever sisältyy Kaban elolegic-perheeseen, joka on itsenäisesti toimiva elektromekaaninen lukitusjärjestelmä, jolla vältyt monimutkaisilta kaapeliasennuksilta. Se perustuu sen sijaan Legic ® RFID -älykorttitekniikkaan, joka puolestaan pohjautuu kosketuksetonta tiedonsiirtoa tukevaan elektroniikkasiruun. 

clever1.png  

Sopii useisiin eri ympäristöihin 

C-lever käyttöalueita on monta. Se sopii kuitenkin parhaiten julkisiin tiloihin. Ympäristöt, joissa käyttäjiä on paljon ja joissa asetetaan suuret vaatimukset turvallisuudelle tinkimättä kuitenkaan samalla henkilökohtaisesta liikkumavapaudesta. Konttorit ja julkiset tilat ovat esimerkkejä paikoista, joissa c-lever tarjoaa suuria etuja ja joissa se pystyy hoitamaan turvallisuuden ja vapauden monimutkaisen yhdistelmän. 

 

 Sinulle näytetään vihreää valoa
Kaba elolegic c-lever antenni lukee kosketuksetta legicmedian (esim. avaimen tai kortin). Kun legicmediasi on hyväksytty, syttyy antennin ilmaisimeen vihreä valo, ja paine aktivoituu. Ellet ole saanut valtuutusta, sinulle näytetään punaista valoa, eikä ovi avaudu. C-lever elektroniikka saa käyttövoimansa kahdesta litiumparistosta.
Mikäli jokin avain katoaa, se voidaan nopeasti ja helposti poistaa järjestelmästä ja korvata siirtotoimintojen avulla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadonnut. Avain sylinteriin asetettaessa sen tiedot siirtyvät sylinteriin ja kadonnut avain poistetaan järjestelmästä uuden tullessa sen tilalle. Mitään ohjelmointia ei tarvitse suorittaa uudelleen ohjelmointiyksiköllä.