Kaba elolegic

Huippu älykäs elektromekaaninen lukitusjärjestelmä kerrostalo yhtiöille ja yrityksille, jotka vaativat nopeutta ja joustavuutta avain- ja lukitushallinnassa.

Kaba elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadonneiden avainten ohjelmointi ja kuittaaminen pois käytöstä tapahtuu paikalla suoraan ovella. Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille - jokainen avain on erilainen. 

E-yksikkö - elolegicin aivot
E-yksikkö ohjaa Kaba elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa ne tiedot, jotka lähetetään avaimesta sylinterin kautta. Jos e-yksikkö hyväksyy avaimen, lähetetään signaali , joka vapauttaa sylinterin estomekanismin. 

E-yksikköä on saatavana kolmena eri versiona:
N-line (valtuutus ilman mahdollisuutta aikaohjaukseen)
T-line (mahdollisuus aikaohjaukseen ja tapahtumaloki)
U-line (täydet T-linen toiminnot ja siirrettävät toiminnot 

oval_rund
Progr-enhet-1364-Kaba-F

Ohjelmointiyksikkö tekee helpoksi ohjelmoinnin ja kadonneiden avainten kuittaamisen käytöstä. Kaba elolegic manager -ohjelmisto takaa yhdessä  ohjelmointiyksikön kanssa parhaan mahdollisen järjestelmän hallinnan, suuret ajansäästöt  ja erinomaisen joustavuuden. 

Jos jokin avain sattuu katoamaan, se voidaan nopeasti ja helposti poistaa järjestelmästä ja korvata siirrettävillä toiminnoilla. Uusi avain ohjelmoidaan korvaamaan kadotettu. Kun avain asetetaan sylinteriin siirtyvät tiedot siitä e-yksikköön, ja kadotettu avain lakkaa olemasta voimassa sekä uusi alkaa toimia. Ohjelmointia ei tarvitse tällöin suorittaa välttämättä suorittaa ohjelmointiyksiköllä kryss